De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt aan het aanpassen van programma, procedures en wat al niet meer vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

Wat kunnen we op dit moment melden?

1. De paddock tickets zijn niet meer geldig omdat we wel deelnemers (en hun gezelschap) mogen toelaten, maar geen toeschouwers.

Gelukkig zijn er nog wel andere mogelijkheden om toch nog deel te nemen aan het Spettacolo:

  • Had je al voor een baansessie ingeschreven, dan is er niets aan de hand: het betreffende ticket is je toegangsbewijs.
  • Kom je met een Alfasud (Sprint), dan kun je inschrijven voor de Alfasud jubileum parade (alleen zondag).
  • Of misschien wil je toch je zoon of dochter (4 t/m 15 jaar) trakteren op een bijzondere belevenis. Schrijf je dan in voor de Gruppo Bambino (alleen zondag).
  • Is de reis net zo belangrijk als de bestemming, dan zou je de Sterrit kunnen overwegen (alleen zondag).
  • Durf je het aan om wat meer gas te geven, dan zijn er de Scuderia (zaterdag en zondag), de Circuittraining (alleen zaterdag) en het Vrij Rijden (zaterdag en zondag).
  • Niets van je gading bij de bovenstaande opties? Dan hebben we nog wat moois: de SCARB jubileum parade. Samen met je clubgenoten in een lange rij Alfa's een verkennend rondje over het vernieuwde circuit.

Zie voor alle opties de beschrijving op www.spettacolosportivo.eu.

We hebben het al op meer plekken gemeld en misschien komt het inmiddels wat drammerig over, om teleurstellingen te voorkomen zeggen we het hier ook nog een keer:

Zonder ticket voor één of meer baansessies én je clubpas voor 2021 geen toegang tot het Spettacolo!

2. Voor deelnemers aan de sterrit: je kunt de routes (om te printen of GPX-bestanden om te uploaden naar je navigatiesysteem) downloaden vanaf de pagina van de aankondiging.


Waar moet je nog even op wachten?

  • De verplichte(!) video briefing voor de diverse baansessies is in de maak. Update: nu online.
  • Het definitieve programma (tijdschema) staat nog niet vast. We publiceren het binnenkort op deze site maar het programma blijft altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Update: nu online.

Met vriendelijke groet,

Het Spettacolo team