mijn.alfaclub.nl lid worden

Over de SCARB

Passie beleef je samen!

De Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters (SCARB) is de grootste en meest actieve Alfa Romeo club van Nederland. De club, opgericht in 1978, telt rond de 3000 leden die allemaal op hun eigen manier invulling geven aan de passie voor het Italiaanse merk. Van het zelf sleutelen aan een klassieker tot het rijden van toer- en puzzelritten met een moderne auto en van het uitdiepen van de roemruchte geschiedenis van het merk tot het verzamelen van miniaturen. Maar altijd met Alfa Romeo als verbindend element.

Passie beleef je samen!
0
Donateurs/leden
0
Jaar SCARB
0
x Spettacolo
0
Klaverblaadjes

De missie van SCARB

Samen krijg je meer voor elkaar. Daarom is onze missie: 'De SCARB is hét platform voor alle Alfa Romeo liefhebbers in Nederland'.


Dankzij het grote aantal leden, waarvan er meer dan honderd als vrijwilliger actief zijn, is de SCARB in staat een kwalitatief hoogstaand clubblad uit te geven en een groot aantal evenementen te organiseren met het tweedaagse Spettacolo Sportivo op één van de Nederlandse circuits als jaarlijks hoogtepunt.

In de naam van de SCARB komen de woorden 'stichting' en 'club' voor. In rechtsvorm zijn we een stichting maar omdat de beleving die van een club is spreken we over leden in plaats van over donateurs.

De missie van SCARB

Hét platform voor alle Alfa Romeo liefhebbers in Nederland.

De Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters is een actieve en enthousiaste club voor alle Alfa Romeo liefhebbers. Al meer dan 45 jaar genieten leden van ons prachtige clubmagazine en vele aantrekkelijke evenementen. Beleef en ervaar het zelf. Aangenaam kennis te maken!

Word ook lid