mijn.alfaclub.nl lid worden

Registers

Welkom bij de SCARB-registers!

Voor veel Alfa Romeo typen bestaan er binnen de SCARB registers. De registerleiders houden vaak gegevens bij van de auto's binnen hun register en organiseren, al dan niet in combinatie met andere registers, evenementen als toertochten en statische meetings. De registers spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van de onderlinge verbondenheid tussen eigenaren van specifieke typen Alfa's.Aanmelden bij één van onze registers

Aanmelding bij het register van jouw type Alfa lijkt misschien niet noodzakelijk. Toch stellen we het op prijs als je het doet: met de gegevens als model, bouwjaar, uitvoering e.d. leggen we het Alfa Romeo erfgoed in Nederland vast. Alle Alfa Romeo's, jong en oud, zijn welkom bij deze registers. Met de gegevens die je verstrekt gaan we zorgvuldig om en we verstrekken ze niet aan derden.

We verwelkomen je graag bij één van de registers.

Hét platform voor alle Alfa Romeo liefhebbers in Nederland.

De Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters is een actieve en enthousiaste club voor alle Alfa Romeo liefhebbers. Al meer dan 45 jaar genieten leden van ons prachtige clubmagazine en vele aantrekkelijke evenementen. Beleef en ervaar het zelf. Aangenaam kennis te maken!

Word ook lid