Het was altijd een speciaal sfeertje tijdens de briefings; de opmaat naar dát waarvoor je naar het Spettacolo bent gekomen: met je eigen Alfa het circuit op. Helaas, met een grote groep in een zaal zitten, dat kan voorlopig niet. We hebben een oplossing gevonden: we hebben de briefing in een video vastgelegd en die kun je nu online volgen.

Het bekijken van de video briefing is verplicht voor bestuurders én passagiers!

Met het ondertekenen en inleveren van het vrijwaringsformulier verklaar je ook dat je de video bekeken en volledig begrepen hebt.

Als je voorgaande jaren diverse malen de briefing hebt bijgewoond, en alles lijkt wel bekend: bekijk de video toch, er zit nieuwe informatie in.

Het verplicht bekijken geldt voor de volgende baansessies: Scuderia, Circuittraining, Vrij Rijden Klassiek, Vrij Rijden Modern en de Gruppo Bambino. Voor die laatste sessie gelden aanvullende regels, die communiceren we ter plaatse.

Heb je na het bekijken van de video nog vragen, kom dan tijdens het weekend naar de inschrijfbalie.

Jammer dat het niet op de vertrouwde manier kan, maar het heeft ook z'n voordelen:

  • Je bent altijd op tijd.
  • Je kunt thuis al alle overbodige spullen uit je kofferbak halen en veilig achterlaten, en alles wat per se wel mee moet verhuizen van hoedenplank of achterbank naar de kofferbak.
  • Je hoeft niet gestrest tussen briefing en rijden op zoek naar brandstof want je hebt onderweg al voldoende getankt.
  • Je kunt als er tijdens de briefing een appje binnenkomt Michel op pauze zetten. Beter is het natuurlijk die telefoon even weg te leggen en je te concentreren op het verhaal.

Veel plezier bij dit belangrijk stukje voorbereiding!

Video Briefing Nederlands

Video Briefing English

Met dank aan Michel Schaap (presentatie) en Peter Haverlag (opname en montage).