Alfisti willen waarschijnlijk vooral 'the real thing'; evenementen waar je elkaar fysiek ontmoet en rechtstreeks spreekt. Op dit moment gaat dat wat lastig hoewel de versoepeling van de corona-maatregelen ruimte biedt weer wat 'tastbaars' te organiseren. Daarover binnenkort meer.

De belangstelling voor de online evenementen viel wat tegen maar degenen die wel present waren beleefden er een hoop plezier aan.

Droogrit Wat 'n eilanden!

De 2e Droogrit 'Wat 'n eilanden!' is om 16.00 uur vanmiddag beëindigd, al is één deelnemer met zijn oude Caproni Alfa vliegtuigje nog vaag ergens aan het zwerk zichtbaar. Jan en Mary van der Aa troefden alle anderen af. De uitleg en de volledige uitslag zijn te vinden op de pagina van de aankondiging

Deze rit telde mee voor het klassement en dat hebben we inmiddels bijgewerkt.

Pub Quiz

Een afgetekende overwinning van Eric 't Hart in de Alfa Pub Quiz. 20 makkelijke en listige vragen. Eén vraag wist niemand, twee vragen had iedereen goed, een paar vragen die door meerdere deelnemers correct werden beantwoord en een paar vragen waarop slechts een enkeling het antwoord wist. En zo hoort het ook. In het volgende kwartaal is er weer een pub quiz en de aanmeldprocedure wordt dan een stuk eenvoudiger dan deze keer.