Zondag 28 april vindt Viva Italia weer plaats op het circuit van Zandvoort. Je kunt, zoals eerder al aangekondigd, als SCARB-lid met korting tickets bestellen en bij de SCARB parkeren. Een paar zaken moet je weten om je deelname zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Aanmelden

Het is niet verplicht maar we stellen het heel erg op prijs als je je vooraf aanmeldt; dan weten we met hoeveel mensen we rekening moeten houden. Vermeld bij opmerkingen het aantal personen waarmee je komt.

Entreetickets

Met de clubcode bestel je tickets met €5,- korting. Iedereen in de auto heeft een entreeticket nodig, dus ook de bestuurder. Het is niet nodig om deze tickets uit te printen, je kan ze ook laten zien op je telefoon. Zorg ervoor dat je de tickets klaar hebt om te tonen, zodat de doorstroom van auto's niet stil komt te liggen.

Parkeren

Behalve de entreetickets heb je ook het clubautoticket nodig. Download het hier. Dit ticket moet wel geprint worden. Leg het goed zichtbaar achter de voorruit, zo weten de parkeerwachters direct op welke plek je moet parkeren. Het is mogelijk om het terrein te betreden vanaf 08:00 uur. 

Parkeren bij de SCARB

Nadat je door de tunnel bent gereden zie je iets links voor je al de SCARB stand. Volg de aanwijzingen van de SCARB vrijwilligers om een nette opstelling van onze Alfa's te krijgen. De plattegrond is tot aan het evenement onder voorbehoud. Mochten er drastische wijzigingen ontstaan in de plattegrond dan zal de nieuwe versie nogmaals gedeeld worden. 

Huisdieren/drones

Op circuit Zandvoort zijn geen huisdieren en geen drones toegestaan. Bekijk alle huisregels.

www.viva-italia.nl