Viva Italia, sinds 2022 op het circuit van Zandvoort, is elk jaar weer een kleurrijk en goed bezocht evenement rondom álle Italiaanse twee- en vierwielers. Van 50 tot 5000 cc (of meer), van 1 tot oneindig veel pk's. Is alleen parkeren en rondwandelen niet spannend genoeg? Boek dan ook één of meer sessies op de baan.

Ook op 28 april 2024 is de SCARB weer aanwezig, met een eigen parkeervak en een groep vrijwilligers die ervoor zorgt dat de leden weer gezellig kunnen samenkomen.

Organisator 402Automotive biedt voor onze clubleden een korting aan op het ticket. Hiervoor bestel je op de website www.viva-italia.nl je tickets. Er is dan een optie om kortingscode in te geven in het bestel proces. Gebruik hiervoor clubcode 'SCARB24' voor een korting van €5,00¬†op de standaard toegangsprijs. Op tijd bestellen loont. Momenteel kosten de kaartjes standaard €17,50. Op de dag zelf aan de poort is dit €30,00.


Vergeet ook niet je clubauto-ticket uit te printen en op je dashboard te leggen. Je kan dan gratis parkeren met je Alfa op ons clubvak in het paddock gedeelte. Dat scheelt ook weer €6,00.

Download het clubauto-ticket

Het is bij dit evenement niet verplicht maar we stellen het wel zeer op prijs als je je met de knop op deze pagina aanmeldt en laat weten met hoeveel personen je komt. Dan hebben we een beetje een idee waar we op kunnen rekenen.

Verder is het raadzaam voor vertrek even de website of de facebook pagina te bekijken van het evenement. Je blijft dan op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Graag tot ziens bij Viva Italia!