Beste mensen,

Het is zondag 6 september 2020, 9.00 uur. Het Limburgse landschap bereidt zich voor op een invasie van SCARB donateurs. De ronkende Alfa Romeo's van de donateurs die zich voor de rit hebben ingeschreven, worden geparkeerd op de parkeerplaats van het Van der Valk hotel in Urmond.

Onder het genot van een door de SCARB aangeboden kopje koffie/thee en een gebakje worden de routeboeken alvast bekeken. Langzaam loopt de zaal leeg en de auto's vertrekken voor een prachtige rit door het Limburgse heuvelland. Heerlijk om weer een rit onder de SCARB-vlag te kunnen rijden! 

Het puzzelelement laten we voor 2020 even varen, maar fotovragen zijn er volop. De winnaar maken we een paar dagen na de rit bekend we sturen hem of haar een leuke attentie uit de clubwinkel. De rit telt mee voor het puzzelklassement.

Aanmelden

De aanmeldingsperiode is geëindigd

Hebben we je interesse gewekt en wil je aan de rit deelnemen? Meld je aan in via het formulier op deze website. Het formulier is op 1 september vanaf 20.00 uur beschikbaar dus zet in je agenda: 'Aanmelden Limburgrit www.alfaclub.nl'. De aanmeldingsperiode sluit 4 september om 10.00 uur.

Vooraf aanmelden? Dat hoefde toch nooit? Dat klopt, maar in verband met de coronacrisis organiseert de SCARB de ritten en andere evenementen op een andere, veilige manier. Lees meer over het coronabeleid van de SCARB. (Écht doen!) Hieronder de belangrijkste punten: 

  • Zonder aanmelding vooraf is deelname niet mogelijk.
  • Maximaal 100 auto's met maximaal 2 inzittenden.
  • Bij het afhalen van het routeboek is het tonen van geldige clubpas een vereiste.

Als we je aanmelding hebben ontvangen controleren we of je (nog) ingeschreven bent als donateur. Is dat niet het geval, dan bieden we gelegenheid dat snel te regelen, anders vervalt de aanmelding.

Tot 6 september!


Niels van den Heuvel, Jack Walraven 


Contactgegevens Hotel Stein-Urmond:

Tel. 046 - 426 9030, www.hotelstein.nl