Ook dit jaar vindt, voor de zesde keer alweer, de Coppa Spettacolo plaats, voorafgaand aan het Spettacolo Sportivo. Zoals gebruikelijk voorafgegaan door het gezamenlijke welkomstdiner met de buitenlandse gasten op woensdagavond, gaan we op donderdag van start vanuit het nieuwe Van der Valk Hotel Apeldoorn.

Via een 'Royal Tour' met onderweg een aantal 'toeristische' stops gaan we richting Amsterdam. Daar is het eindpunt van de eerste etappe in het spiksplinternieuwe Leonardo Royal Hotel , met gratis parkeren, en dát in Amsterdam! 

De volgende dag gaan we hiervandaan weer van start voor de tweede etappe door het waterrijke gebied ten zuiden van Amsterdam. Maar voor de toeristen onder ons is er ook als alternatief de mogelijkheid om mee te gaan met een speciale Coppa-rondvaart door de Amsterdamse grachten.  

Bovendien kun je 's avonds eventueel aanschuiven bij het speciale 'Pavarotti' Menu Musicale. Je wordt daarbij bediend door de professionele zangers en zangeressen van het vermaarde restaurant Pasta e Basta in het centrum van Amsterdam. Maar let wel: plaatsen zijn beperkt!


Passie, passion, Passion of passione; we spreken allemaal dezelfde taal 

Contact met Alfisti uit andere delen van Europa is altijd weer een smakelijke buitenlandse kers op de Hollandse Alfa-taart! Voor SCARB leden die willen deelnemen aan een of beide ritten en daarvoor het rallyschild en het uitgebreide roadbook willen ontvangen bedragen de kosten voor dit Coppa-pakket € 30.

Aanvullend is dan uiteraard ook inschrijving voor andere onderdelen van het programma zoals overnachting en/of diner mogelijk. Maar ook hier geldt: de plaatsen zijn beperkt! 

Je kunt je keuzes aangeven in het menu in de webshop. De betaling kun je direct voldoen, waarna je per omgaande een bevestiging van inschrijving en betaling ontvangt.  

Eventuele annulering en restitutie van inschrijfgeld is mogelijk tot uiterlijk 1 augustus. Voor annulering na die datum kun je desgewenst zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Na inschrijving ontvang je tijdig verdere informatie over o.a. tijden en adressen

Als voor (delen van) het programma het maximaal aantal deelnemers is bereikt informeren wij je zo spoedig mogelijk na inschrijving hierover, en we plaatsen je op een wachtlijst. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met René (selecteer onder 'voor' de optie  Coppa Spettacolo). We hopen jullie allen weer in grote getale in augustus te kunnen begroeten!