Je gaat naar de vertrouwde website van de club en opeens ziet het er helemaal anders uit... verrassing! De website www.alfaclub.nl ging in 1996 online. Opgemaakt in HTML, met simpele kleuren en een sonoor geronk van een Alfa-motor als je op de homepage kwam. Op de volgende sites was het geluid verdwenen. Andere, nuttige, opties kwamen er voor terug. Inmiddels zijn we 22 jaar verder en trakteren we onszelf opnieuw op een volledig vernieuwde en opgefriste website. Een mooi, modern uiterlijk en toegenomen functionaliteit vormen een prachtig nieuw uithangbord en visitekaartje voor onze club! 

De website sluit qua lay-out goed aan bij de al enkele jaren goed ontvangen en efficiënte website www.spettacolosportivo.eu. Met de nieuwe website kunnen we technisch up-to-date weer goed vooruit. We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als wij over dit presentje voor ons jubileumjaar!

Tot slot: we voeren nog enige 'fine tuning' uit. Het kan zijn dat sommige zaken nog niet helemaal werkt zoals verwacht. Er wordt aan gewerkt!