Als echte Alfa Romeo-liefhebbers zullen onze leden de voorstelling 'Alfa' zeker waarderen.

Deze voorstelling, speciaal gemaakt door en voor Alfa Romeo-liefhebbers, biedt een unieke ervaring die zij niet willen missen. We nodigen leden daarom van harte uit om met 25% korting naar 'Alfa' te komen kijken. Het Nederlandse theatergezelschap Wunderbaum heeft deze productie met passie en toewijding samengesteld, en we zijn ervan overtuigd dat het een feest der herkenning zal zijn voor iedere Alfa Romeo-enthousiast. De voorstelling is volgende week te zien tijdens het Holland Festival in ITA in Amsterdam.

Mis deze kans niet om samen met andere liefhebbers te genieten van een avond vol passie voor Alfa Romeo. We hopen u bij de voorstelling te zien!

In het besteltraject kunt u de kortingscode toevoegen na op betalen te klikken.

Voorstelling Alfa - Wunderbaum 20 - 22 juni - ITA 


Een groep Alfa Romeo-liefhebbers komt samen om hun passie te delen, en operazangeres Jamie Petutschnig zingt een Italiaanse aria. Wat is een betere manier om je geliefde Italiaans automerk te eren? Boven dit gezellige samenzijn hangt echter de donkere wolk van de energietransitie: het eerste elektrische model van Alfa zal getest worden. Hoe maakt een autoclub zich klaar voor de toekomst, zonder de eigen fossiele geschiedenis te verloochenen? Een tragikomedie over de onzekerheden van een passie in tijden van verandering. Het stuk is deels gebaseerd op interviews met mensen die in Alfa rijden, voor Alfa werken of op een andere manier met het merk te maken hebben. meer info en tickets: https://hollandfestival.nl/nl/alfa

*exclusieve kortingscode ALFA24FAN