Van Mariakapel tot schuivenhuisje, van zacht glooiend landschap tot gemene spoorwegovergang en van brink tot watermolen, de rond de 90 deelnemers van de Twenterit genoten er volop van. Gewoon de omgeving in zich opnemend of speurend naar de objecten van de foto's in het routeboek. Een flinke opgave want het waren er 24.

De equipes Hildebrandt en Pellegrom wisten er 23 te vinden en haalden daarmee een gedeelde eerste plaats. Een derde plaats was er voor equipe Van der Horst. Zij krijgen hun prijsbeker binnenkort thuis gestuurd, proficiat!

Ook extra punten voor het klassement pakten Hereijgers en Hilkhuijsen (gedeeld vierde), Van der Aa en Van Eck (gedeeld zesde), Bieleveldt en Roelofs (gedeeld achtste) en Donkervoort, Maessen en Van Zanten (gedeeld tiende). De overige deelnemers die een antwoordformulier hebben ingeleverd ontvangen 25 punten. Zie het klassement

Waar stonden die objecten van de fotovragen dan? Dat is weer te zien in een video op SCARBtube. En dan de foto's van 'objecten' waar je niet lang naar hoeft te zoeken. Die staan namelijk in de stalling of bij huis: het fotoalbum.