Het tijdschema voor het Spettacolo Sportivo is bekend. De tijden zijn onder voorbehoud, indien nodig kunnen er tijdens het Spettacolo nog wijzigingen komen. Wil je zeker zijn van de juiste tijden, controleer dan het schema bij de inschrijfbalie boven de pitboxen. Bekijk het tijdschema.

Parkeren

We hebben besloten het eerder gepubliceerde plan voor het parkeren te wijzigen. Door de grote aantallen racers en jubileumactiviteiten op de beide paddocks is er minder parkeerruimte binnen de baan dan voorheen.


We weten van voorgaande edities dat veel bezoekers het type-bij-type parkeren erg waarderen. Daar kunnen we een betere invulling aan geven door de parkeerterreinen buiten de baan er bij te betrekken. We kunnen zo veel grotere aantallen van dezelfde typen bij elkaar parkeren.  

Bijkomend voordeel is dat het doorverwijzen van binnenkomende auto's sneller verloopt. Er is nog steeds een overloopvak, maar daar hoeven we minder snel gebruik van te maken. 

Bij aankomst verwijzen de SCARB vrijwilligers, duidelijk herkenbaar, je naar het parkeervak van jouw type Alfa. Specifieke groepen zoals de deelnemers aan de Scuderia- en Circuittrainningsessies en de Coppa Spettacolo verwijzen zij door naar eigen parkeervakken.

Update 31 juli: meer informatie over het parkeren.