mijn.alfaclub.nl lid worden

Nieuws


Inschrijving 35e Buitenlandrit gestart, 5 of 9 dagen

Inschrijving 35e Buitenlandrit gestart, 5 of 9 dagen

23 januari '23 | Er werd al smachtend naar uitgekeken, de start van de inschrijving voor de 35e Buitenlandrit die dit jaar (eindelijk weer eens) naar Italië gaat. Kies uit de 5- of 9-daagse variant. Lees de aankondiging voor alle details of ga direct naar het inschrijfformulier.

Lees verder

Klaverblaadje 180 is onderweg, met speciale jubileum-omslag

Klaverblaadje 180 is onderweg, met speciale jubileum-omslag

22 december '22 | De vertrouwde driemaandelijkse plof op de deurmat of in de brievenbus is weer door heel het land te horen deze week. Klaverblaadje 180 is een editie waar je 'verguld' mee zult zijn. Een uitgebreid hoofdartikel van Chris Jongsma en Frank Rameckers over 'Documentazione

Lees verderSpettacolo Sportivo Alfa Romeo 2022 in foto en video

Spettacolo Sportivo Alfa Romeo 2022 in foto en video

31 juli '22 | Het was weer ouderwets gezellig op het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo op het circuit van Zandvoort, op 2 en 3 juli. "Blij dat we weer mogen" was een veel gehoorde uitspraak. Bezoekers konden spannende races van de Squadra Italia volgen maar ook zelf (weer)

Lees verderHét platform voor alle Alfa Romeo liefhebbers in Nederland.

De Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters is een actieve en enthousiaste club voor alle Alfa Romeo liefhebbers. Al meer dan 45 jaar genieten leden van ons prachtige clubmagazine en vele aantrekkelijke evenementen. Beleef en ervaar het zelf. Aangenaam kennis te maken!

Word ook lid