Het najaar (het astrologische) is onderweg. Het meteorologische is zelfs al begonnen. De blaadjes beginnen te verkleuren en spoedig dwarrelen ze langzaam neer.

Eén blaadje doet niet aan dwarrelen, dat valt met een luide plof op de deurmat of op de bodem van de brievenbus: Klaverblaadje 171. Met daarin de eerste ritverslagen in coronatijd en nieuwe aankondigingen. Het hoofdartikel staat in het teken van de vormgevers van Alfa Romeo Centro Stile (1975-2009) en is geschreven door Boudewijn Soetens. Een mooie terugblik op het werk van Ermanno Cressoni, Walter de' Silva en Wolfgang Egger. 


Verder een bijzonder artikel over Carrozzeria Colli door Fer Akkermans en Peter Marshall neemt ons mee in de wereld van de 'Alfa Romeo' ansichtkaarten. 

In het technische artikel dit keer een uiteenzetting van de werking van het sperdifferentieel. Verder zijn er ook weer artikelen van een aantal registers in dit Klaverblaadje opgenomen en Gijs Jordans vertelt ons het nieuws van Centro Stile.

Bekijk de preview

KB171 kan je tegen 1 oktober verwachten. Heb je op 10 oktober nog niets ontvangen? Neem dan contact op met de donateursadministratie.