mijn.alfaclub.nl lid worden

Scagha Italia

Zondag 16 juli stond op de kalender als datum dat de Noord-Hollandse stad Schagen zich zou omtoveren in Italiaanse sferen. Al enkele maanden hiervoor werd de SCARB benaderd met de vraag of we aan deze editie wilden meewerken met als idee dat het meer bezoekers zou trekken en een leuke terrasmiddag zou opleveren voor de deelnemers. Kortom, toch een ander soort event dan aan een puzzeltocht meedoen.

Zelf hadden we ook geen idee voor hoeveel leden dit interessant zou zijn, dus maar afgewacht hoeveel inschrijvingen het zou opleveren.

We waren blij verrast dat we uiteindelijk gewoon toch 50 Alfa's mochten noteren, een prachtig aantal enthousiastelingen dus! 

Om 13.00 uur was het verzamelen bij het Automuseum Schagen. Een leuk klein museum, waar we ontvangen werden door een club vriendelijke vrijwilligers en waar iedereen onder het genot van een kop koffie en plakje cake kon genieten van de auto's en memorabilia, of natuurlijk gewoon lekker kon kletsen met onze soortgenoten.

Een uurtje later werden we alweer verwacht in het centrum van Schagen waar we onze bolides mochten plaatsen op de parkeerplaatsen rond de kerk en indien nodig gewoon op de stoep. Dat bleek ook wel nodig want door de behoorlijke harde wind van de dag ervoor waren de afzetlinten weggewaaid en stonden er diverse andere merken al op 'onze' plekken. Het mocht de pret niet drukken, was maar een klein beetje chaos en uiteindelijk stond het plein, inclusief trottoirs, vol. De wind waaide nog behoorlijk stevig, dus terras zitten was wel mogelijk, maar dan wel uit de wind achter een scherm. De meesten zaten veilig binnen te genieten van een hapje en een drankje.

Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat, was het toch een leuke dag en was het een prachtige gelegenheid om eens uitgebreid bij te kletsen met de overig leden die je soms al tijden niet meer had gezien.

Iedereen bedankt voor jullie opkomst en enthousiasme!


Michael en Astrid Goevaers


title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha
title="Scagha

Hét platform voor alle Alfa Romeo liefhebbers in Nederland.

De Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters is een actieve en enthousiaste club voor alle Alfa Romeo liefhebbers. Al meer dan 45 jaar genieten leden van ons prachtige clubmagazine en vele aantrekkelijke evenementen. Beleef en ervaar het zelf. Aangenaam kennis te maken!

Word ook lid