Voor zondag 20 maart hebben we een mooie tocht uitgezet in het zuiden van Nederland. Dan vormt het grensgebied tussen Brabant en Limburg het decor van een toer- en puzzelrit die net ten zuiden van Eindhoven start. De route voert voornamelijk door het buitengebied van de Peel, over overwegend kleinere wegen richting de Maas en langs afwisselend bos, heide en weidelandschap. Na circa 150 km keren we terug op het startpunt (en dus ook eindpunt) in Leende. Een rit die zeker ook zonder het puzzelen zeer de moeite waard is.

Je bent 20 maart vanaf 9.00 uur welkom voor de ontvangst met koffie en gebak bij het zeer eenvoudig te bereiken De Jagershorst in Leende. Neem op de A2, net ten zuiden van Eindhoven, afslag 34 en hou richting Valkenswaard aan. De ingang van Fletcher Hotel De Jagershorst vind je dan direct na de semi-rotondes aan de rechterzijde.

Aanmelden is verplicht, dat kan van 25 februari 21.00 uur tot 18 maart 21.00 uur. Lees bij de algemene informatie hoe. Mochten er weer of strengere coronabeperkingen gelden, dan kijken we of en hoe we de rit alsnog kunnen organiseren. Hou deze pagina in de gaten.

Kortom, een mooie gelegenheid om na de winterstalling de klassiekers en youngtimers weer eens uit te laten of comfortabel in je moderne Alfa te toeren. De rit telt mee voor het puzzelklassement. We zien je graag op 20 maart in Leende!

Michel Dekker


Contactgegevens startpunt:

Tel. 040 - 206 1386 , www.hoteljagershorst.nl