Update 17 oktober:


Door onvoorziene omstandigheden moet we de rit op het laatste moment toch nog annuleren. Alle aanmelders krijgen bericht per e-mail.

De rit organiseren we opnieuw als de omstandigheden weer enigszins normaal zijn. Er start dan een nieuwe aanmeldronde.Zoals ooit het zilte Zuiderzeewater droop van de zuidwesters boven de door het harde leven getekende gezichten van de vissers, zo druipt nu de historie van de vissersplaatsjes aan het IJsselmeer. Namen van plaatsjes die je vast wel eens hebt gehoord, maar weet je die plaatsjes ook aan te wijzen op de kaart? Zoals Spakenburg en Elburg. 

Hard bestaan en comfortabel genieten

Terwijl de vissers van weleer bij nacht en ontij vochten tegen de elementen en de boeren hun karrepaarden leidden over de winderige akkers op de noordelijke vlakte van de Veluwe, kunnen wij ontspannen (want met een duidelijke routebeschrijving) toeren in onze warmgestookte Alfa's. Of misschien wel airco-gekoeld, met het rare klimaat van tegenwoordig weet je het maar nooit…

Wat wel zeker is: je gaat idyllische plaatsjes aandoen, verbonden door soms heel kleine kriebelweggetjes. De Zuiderzeerit telt mee voor het puzzelklassement. 

Aanmelden 

Aanmelden is niet meer mogelijk.