Carrozzeria Zagato viert dit jaar haar honderdjarig bestaan. Tevens is het alweer vijftig jaar geleden dat de Junior Zagato en inmiddels dertig jaar geleden dat de SZ aan het publiek werden gepresenteerd.

Ter gelegenheid hiervan organiseren wij, als opwarmertje naar het Spettacolo Sportivo later in dit jaar, een gezellig Zagato-treffen in het westen van het land. We nodigen alle eigenaren van Alfa Romeo Zagato modellen uit om het jubileum van Zagato dan al even met ons te vieren.

De startlocatie voor dit evenement is autobedrijf Caresance te Voorschoten waar onze gastheer René van der Putten ons vanaf 10.00 uur ontvangt. Wellicht is René al bekend vanwege zijn deelname met zijn JZ aan de jaarlijkse Tulpenrally.

Voor geïnteresseerden is er een kleine technische workshop met als thema's onderhoud, motorrevisie en tuning. Daarna volgt een bezoek aan het nabijgelegen restauratiebedrijf Peet Classics. Hier krijgen we een rondleiding met speciaal aandacht voor autobekleding en interieurherstel.

Na een lunch, aangeboden door Caresance Classic Car, rijden we een kleine toerrit in de directe omgeving, met een photo shoot voor alle deelnemers.

We eindigen de middag in het Louwman Museum te Den Haag. Daar volgt ter herinnering eveneens een fotomoment. Na een bezoekje aan het museum (tegen gereduceerd tarief) eindigen wij de dag met een drankje in het café/restaurant van het museum.

Wij stellen het zeer op prijs als je ons vooraf een berichtje stuurt als je voornemens bent aan deze dag deel te nemen.

Namens het Junior Zagato en het SZ & RZ register,

Cees Gietelink, Paul Spelbos en John Pisters


Contactgegevens startlocatie:

Tel. 071 - 200 4444

www.caresance.nl