Geannuleerd, zie het nieuwsbericht.

Inschrijving voor de Buitenlandrit gemist dit jaar? Niet een heel weekend de tijd maar wel de Pinksterzondag? Geen probleem! Voor de thuisblijvers hebben we namelijk ook wat leuks in petto; Viva Italia 2020 op het TT circuit van Assen barst los op 31 mei! Het evenement duurt van 9.00 tot 18.00 uur.


Dit jaar heeft de organisatie van Viva Italia besloten het evenement als vanouds in het pinksterweekend te organiseren. De afgelopen paar jaar is het evenement in april georganiseerd. De weergoden waren Viva Italia doorgaans goed gezind maar voor meer 'Italiaanse-zon-garantie' is 1 juni toch echt de betere datum. 


Volle bak bij de SCARB 

Uiteraard is de SCARB er weer bij op de paddock, met eigen clubstand met clubwinkel en parkeerruimte voor de Alfa Romeo's van onze clubleden. Vorig jaar kreeg de SCARB een meer prominente plek op het paddockterrein. Dat is ons goed bevallen en we verwachten dit jaar op dezelfde locatie te staan. 


Bij de editie van 2019 waren er circa 250 Alfa's van SCARB-leden aanwezig, met een grote diversiteit aan modellen. We gaan er vanuit dat het dit jaar wat warmer en zonniger zal zijn, dus we verwachten een nóg grotere opkomst. 


Wat is er te doen? 

Uiteraard zijn er allerlei activiteiten, waaronder diverse sessies om zelf op het circuit te rijden (van parade tot time attack). Zie voor meer informatie www.viva-italia.nl en let goed op de spelregels; je moet een vrijwaringsverklaring tekenen en houd er rekening mee dat voor sommige activiteiten een helm vereist is. Op de paddock zelf is natuurlijk ook van alles te beleven. De merkenclubs, de vele stands met Italiaans getinte producten… La vita é bella! 


Bespaar op de entreekosten door tijdig te bestellen 


1) Download het clubautoticketticket. Print het ticket en leg het bij aankomst achter de voorruit, duidelijk zichtbaar voor de parkeerstewards. Zij verwijzen je door naar de SCARB-paddock. Met het clubautoticket spaar je €6 uit. Alleen geldig in combinatie met je clubpas! 


2) Bestel tickets voor jezelf en eventuele overige inzittenden via www.viva-italia.nl/tickets. In de voorverkoop kosten deze tickets €14 per persoon, ter plaatse €20. Vanaf 26 april gaat de prijs van het ticket in de voorverkoop naar €16,50, maar met de SCARB clubcode RA01 blijft de prijs €14 (maximaal twee personen). 


Problemen met de tickets? Klik op 'support' onderaan de pagina van Viva Italia's ticketshop. 

Wij hebben er nu al zin in! Graag tot ziens op Viva Italia, 

Maurice Berix en Hans Wieringa


.