Sinds 2022 vindt Viva Italia plaats op het circuit van Zandvoort. Viva Italia is een grandioos evenement waar je niet alleen geniet van Alfa Romeo's maar ook van al die andere Italiaanse merken auto's, motoren en scooters. Van 50 tot 5000 cc (of meer), van 1 tot oneindig veel pk's. Is alleen parkeren en rondwandelen niet spannend genoeg? Boek dan ook één of meer sessies op de baan.

Ook de SCARB is weer aanwezig, met een eigen parkeervak en een groep vrijwilligers die ervoor zorgt dat de leden weer gezellig kunnen samenkomen.

Tickets bestel je bij Viva Italia. Hoe eerder je bestelt, hoe voordeliger. Bovendien levert je clublidmaatschap in dit geval nog meer voordeel op; gebruik bij het plaatsen van de bestelling de kortingscode SCARB23.

Let op: bestel niet alleen entree-tickets voor jezelf (en eventuele passagiers), maar download en print(!) ook het gratis club-auto-ticket. Je hoeft dan dus geen standaard parkeer-ticket te kopen, ook dat scheelt weer een lekker aantal euro's. Laat je club-auto-ticket bij het binnenrijden op de paddock aan de stewards zien zodat je wordt doorverwezen naar ons eigen SCARB-parkeervak.

N.B. De SCARB is niet de organisator of ticketverkoper voor dit evenement: mocht je bij het bestellen tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met support.ticketing.cm.com/nl

Aanmelden stellen we zéér op prijs: we weten dan op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wil je daarbij ook het aantal personen waarmee je komt vermelden? We zien je graag op Zandvoort!