Viva Italia is terug en tegelijk ook weer weg. Terug op de kalender en weg van het TT circuit van Assen; dit jaar vindt het evenement plaats op het circuit van Zandvoort. Ergens wel jammer omdat de kans dat je ook op dat ándere circuit je Alfa de sporen kunt geven een stuk kleiner wordt.

Bekijk de poster

Even leek het er op dat de SCARB niet aanwezig kon zijn maar gelukkig hebben we toch voldoende vrijwilligers weten te vinden om de leden op de bekende gastvrije manier te ontvangen.

Viva Italia is een grandioos evenement waar je niet alleen geniet van Alfa Romeo's maar ook van al die andere Italiaanse merken, klassiek en modern, van bescheiden Fiatjes 127 tot extreme Lamborghini's en van snorrende Vespa's tot ronkende Ducati's. Is alleen parkeren en rondwandelen niet spannend genoeg? Boek dan ook één of meer sessies op de baan.

Tickets bestel je via viva-italia.nl. Hoe eerder je bestelt hoe voordeliger. Bovendien levert je clublidmaatschap in dit geval nog meer voordeel op; gebruik bij het plaatsen van de bestelling de kortingscode SCARB.

Let op: bestel zowel entree-tickets voor jezelf (en eventuele passagiers) als een parkeer-ticket voor je Alfa.

Laat je parkeer-ticket bij het binnenrijden op de paddock aan de stewards zien zodat je wordt doorverwezen naar ons eigen SCARB-parkeervak.

N.B. De SCARB is niet de organisator of ticketverkoper voor dit evenement: mocht je bij het bestellen tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met support.ticketing.cm.com/nl.