De eerste zinnen van het Twents Volkslied luiden:

Dôar lig tuss'n Déénkel en Regge 'n laand

oons mooie en neerige Twèènte

't Laand van katoen en 't laand van d'n es

den greun is in wéénter en lèènte.

Misschien denk je nu 'waar had ik dat eerder gelezen?' Dat was in het eerste Klaverblaadje van 2019, in de aankondiging voor de Regge en Dinkel-rit. We gaan op herhaling! Een soort van, want de route loopt natuurlijk weer heel anders. Maar gebleven zijn het coulissenlandschap met z'n typisch Twentse boerderijen, de kronkelende weggetjes tussen de essen en de idyllische dorpjes.

Ook voor deze rit staan we voor de uitdaging dat dealers of horeca-ondernemers geen toezegging kunnen doen of ze onze groep tegen die tijd kunnen of mogen ontvangen. Daarom gaan we voorlopig uit van een start op een groot parkeerterrein in Hengelo waar we de routeboeken 'corona-proof' uitreiken. We blijven ondertussen proberen een plek te regelen waar we als vanouds even kunnen zitten om onder het genot van koffie of thee bij te kletsen en het routeboek te bestuderen.

Vooraf aanmelden is een vereiste, dat kan tot en met 4 juni 20.00 uur met de aanmeldknop in de aankondiging op de website. Je bent op 6 juni welkom vanaf 9.00 uur. De exacte locatie maken we bekend in de e-mail die we vrijdagavond 4 juni sturen naar het bij de aanmelding opgegeven e-mailadres.

Tot 6 juni!

Carry en Wim Braakhuis