De TC organiseert een meeting bij een gastbedrijf dat alles weet van het langdurig stallen van auto's : Carstorage & Go in Den Haag. Het bedrijf verzorgt de opslag van vele exclusieve sportauto's en kostbare klassiekers in een goed beveiligde en geconditioneerde omgeving. Wie z'n geliefde bezit komt brengen of halen hoeft niet meteen weg; er is een heuse 'man cave' om even in onder te duiken, met een boek of andere autoliefhebbers, een drankje onder handbereik.


Stilstaan... 

Bij het gezegde 'stilstand is achteruitgang' denken we in het kader van onze Alfa-hobby al gauw aan auto's die als ze na jarenlange opslag weer gaan rijden te kampen krijgen met typische problemen als vastzittende remmen en lekkende koppelingscilinders. Maar je Alfa heeft ook als je hem (of haar...) een kortere periode niet gebruikt, zoals in de wintermaanden, wat extra zorg en aandacht nodig.  

...of rijden 

Hoewel de focus op winteropslag ligt komt ook dat andere gezegde, 'onderhoud is behoud', aan bod. Want misschien blijf je in de wintermaanden gewoon met je Alfa rijden. Ook dan zijn er aandachtspunten om je geliefde bezit zo goed mogelijk tegen de invloed van minder gunstige weersomstandigheden te beschermen. 


Kortom, of het stilstaan of rijden wordt deze winter, bereid je voor en kom je licht op steken en je laten adviseren tijdens deze gezellige maar vooral nuttige meeting. De meeting duurt van 10.00 tot circa 12.30 uur. 

Wij zien jullie graag op 18 november! 

Namens de TC

Haro Froger & Jeffrey Bastiaan

Vragen? Neem contact met de TC op.

www.carstorageandgo.nl