Op 7 september organiseert de Technische Commissie van de SCARB een boeiende technische meeting bij Van Eeken Auto's B.V. in Ede. Een van de hoogtepunten van de dag is de sessie over voertuigdiagnose, gepresenteerd door de ervaren autotechnicus Sjouke van Eeken. Middels interessante 'use cases' deelt hij zijn ervaringen en geeft hij tips over diverse Alfa Romeo modellen. Van Eeken is een van de weinige specialisten die met de WiTech uitlezer werkt.

Als er voldoende tijd is kan Sjouke bij een of meer auto's van bezoekers gratis foutcodes uitlezen en eventueel een reparatie-advies geven. Mits de auto geschikt is en dat wil zeggen dat de auto alle updates heeft gehad. Ter plaatse updaten is niet mogelijk omdat dit te veel tijd kost.

Daarnaast zal René Ebbers, lid van de SCARB en eigenaar van het softwarebedrijf iatControl BV, een demonstratie geven van de Performance logger van Squadra Tuning. Als maker van de bijbehorende state-of-the-art diagnose software die binnenkort beschikbaar zal zijn bij de aanschaf van een logger, demonstreert hij de Beta versie 'als primeur' aan onze club. Deze ontwikkeling belooft veel moois voor onze recente modellen: Stelvio en Giulia (alle motoren en varianten). Niet alleen 'fun-getallen' maar ook voor de technici onder ons 'detail-diagnose en inzicht' in je eigen auto: voel je Max Verstappen!

Ook voor René geldt dat hij, als de tijd het toelaat, Giulia's en Stelvio's gratis kan uitlezen, mits voorzien van de Performance logger natuurlijk.


Je bent welkom vanaf 10.00 uur, en een uur later start de eerste presentatie. Aanmelden is verplicht, ook omdat er niet onbeperkt plek is. Dat aanmelden kan op de pagina van de aankondiging op de clubsite, van vrijdag 16 augustus, 23.00 uur tot vrijdag 6 september, 23.00 uur. Heb je je aangemeld en je kunt toch niet komen? Meld je dan ook weer af via de link in de bevestigingsmail zodat we niet onnodig andere clubleden moeten teleurstellen.

De Technische Commissie van de SCARB

Contactgegevens

0318 - 438 507, www.vaneekenautos.nl