De Technische Commissie organiseert een evenement bij uitstek geschikt voor diegenen die nog wat huiverig zijn om met de technische kant van hun Alfa Romeo om te gaan.

Of het nu dagelijks gebruik betreft, een stuk rijden op een mooie dag of met de Alfa op vakantie; een aantal basiszaken zijn altijd goed om te weten en te kunnen. Dat geldt zowel voor klassiekers als voor vers uit de fabriek komende exemplaren. 

We besteden uiteraard aandacht aan het wisselen van een wiel, het bijhouden van alle essentiële vloeistoffen, het vervangen van lampen en de betekenis van de verschillende waarschuwingslampjes.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 16 november bij Classic Paradise in Nederhemert bij Zaltbommel. Classic Paradise is een kort geleden gestart garage bedrijf gespecialiseerd in youngtimers en oldtimers van alle merken.

Het bedrijf wordt gerund door Job Vreugdenhil & Leontien van Brummelen, beide enthousiaste sleutelaars. Verder besteden we deze dag aandacht aan revisie, deelrestauratie en het winterklaar maken van de auto.

Uit voorgaande meetings is gebleken dat er voor leerzame en gezellige dagen vaak veel belangstelling is. Daarom is inschrijving of bericht van komst vereist zodat Classic Paradise en wij als ondersteunende TC-leden ons daar goed op kunnen voorbereiden.


Schrijf je daarom voor 9 november in via het contactformulier en vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en donateurnummer. Geef ook aan of je op deze dag alleen komt of met meerdere personen. Je krijgt vanzelfsprekend bevestiging. 

Namens de TC, 

Thimo van der Kraan en Marcel Westerdaal


Contactgegevens Classic Paradise:

Tel. 0418 - 769 003, www.classicparadise.nl