Op 2 en 3 juli staat het circuit van Zandvoort weer boordevol Alfa Romeo's, van klassiek tot splinternieuw en van 'daily driver' tot circuitbolide. De jubilerende Alfetta (introductiejaar 1972) en Alfa 156 zetten we extra in het zonnetje. Er zijn meerder mogelijkheden om met je eigen Alfa het circuit op te gaan, je kunt spannende races volgen, rondstruinen op de paddock en bijkomen op het Club Café terras.

Ga naar de Spettacolo-website voor uitgebreide informatie

en lees vooral de pagina INFO/FAQ.

Of ga snel naar:

  • Het Programma. Het is onder voorbehoud van wijzigingen dus kom af en toe nog eens terug. Vanaf 1 juli worden wijzigingen niet meer online verwerkt, dus wil je zeker zijn van het tijdstip dat je sessie begint, kom dan naar de Inschrijfbalie op de galerij boven de pitboxen.
  • De Briefingvideo's: Nederlands (English). Het is de versie van vorig jaar, maar de inhoud is nog steeds van toepassing. Met het tekenen van de verplichte vrijwaringsverklaring geef je aan dat je de video hebt bekeken en begrepen. Let op: deze briefingvideo is niet geldig voor de Gruppo Bambino. Daarvoor is er een afzonderlijke briefing ter plekke (zie programma). Ook de deelnemers aan de Squadra Italia races hebben een eigen briefing.
  • De Vrijwaringsverklaring. Lees hem goed, print, onderteken en bij het inleveren bij de Inschrijfbalie (boven de pitboxen) ontvang je de polsbandjes en voorruitstickers waarmee je toegang tot de baan krijgt. Neem je geldige clubpas en legitimatie mee!
  • De Keuringseisen: Nederlands (English). Let op: er is een aanpassing ten opzichte van 2021 met betrekking tot roest.