Traditiegetrouw starten we ook dit jaar met de Snertrit, de aftrap van het nieuwe puzzelseizoen, waarbij iedereen weer start met nul punten voor het klassement. De laatste twee jaar hadden we te maken met serieus 'snertweer, maar we hopen (drie maal is scheepsrecht) dit jaar eens een mooie winterdag te hebben.

De rit start in Nijkerkerveen bij Automobielbedrijf van Doorn en Top. Een bedrijf met ruim 100 jaar historie. Eerst als brandstofleverancier met een Esso tankstation en fietsenmakerij. Vanaf 1963 als dealer van Simca, Sunbeam en Chrysler en vanaf het jaar 1982, dus nu zo'n 40 jaar, vertegenwoordigen zij met veel passie de prachtige Italiaanse automerken Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Monteur Herman is al ruim 47 jaar in dienst en heeft een schat aan ervaring met bovengenoemde merken.

Het bedrijf heet ons welkom vanaf 9.30 uur, de inschrijving start om 10.00 uur en starten kan tot uiterlijk 11.30 uur.

De route gaat dit jaar om het meest centraal gelegen punt van Nederland en laat u een mooi stuk zien van de Utrechtse heuvelrug. Centraler kan niet en daardoor is het voor iedereen goed bereikbaar. Uiteraard gaan we er ook dit jaar weer een mooie rit van te maken en bedenken we voor de liefhebbers weer uitdagende puzzelvragen. En, het zal geen verrassing zijn, ontbreekt ook dit jaar de kom snert niet.

Ook voor deze rit is aanmelden verplicht. Dat kan vanaf 13 januari 23.00 uur tot 3 februari 23.00 uur met de knop op deze pagina.

We hopen jullie te zien op 5 februari in Nijkerkerveen.

Klaas Jan ter Stege en René van der Snoek


Contactgegevens Van Doorn en Top:

033 - 257 1292, www.vandoornentop.nl