Auto Moto d'Italia is weer terug! Op een nieuwe locatie: de Expo Haarlemmermeer. Wat ook anders is: dit jaar is het een eendaags evenement; zondag 21 oktober. Wat is gebleven is het vertrouwde concept van Italiaanse motoren, Italiaanse lifestyle producten en natuurlijk Italiaanse auto's. Van aandoenlijke antieke vehikels tot indrukwekkende hypercars.  

Binnen en buiten

Binnen presenteren zich clubs van Italiaanse auto's en motoren en op de Piazza Affari vind je stands met boeken, miniaturen, onderhoudsmiddelen maar ook met kleding en hele reeks producten met il sapore d'Italia. Binnen kun je bovendien de auto's van het Concorso d'Eleganza bewonderen.

Zoals je je wellicht herinnert van de edities in Houten en Rosmalen is het ook buiten op de parkeerplaats smullen van de enorme diversiteit aan auto's en motoren waarmee de bezoekers naar het evenement komen.

Korting en parkeren voor SCARB leden

Net als in het verleden is ook de SCARB weer aanwezig met een eigen stand. Via de website van Auto Moto d'Italia kan je tickets met korting bestellen. Je betaalt dan € 10 in plaats 12 (voorverkoop) of 15 (kassaprijs). Op de bestelpagina vul je code CLUB9 in. De letters zijn hoofdletters! Met een clubautoticket, geldig in combinatie met je clubpas, parkeer je je Alfa in het SCARB parkeervak. Download het ticket, print het en leg het bij aankomst achter de voorruit.

Let op: het showautoticket dat je via de Auto Moto d'Italia website kunt bestellen geldt niet als clubautoticket.

Je clubpas geeft ook korting als je je tickets aan de kassa koopt (max. twee volwassenen per pas): € 10 in plaats van 15.

SCARB stand

Op onze stand zetten we een paar interessante Alfa's neer en ook de clubwinkel is aanwezig met een deel van het assortiment. En natuurlijk zijn er ook de vrijwilligers van de club om informatie te geven of gewoon gezellig mee te kletsen.

Verzendkosten besparen

Wil je er zeker van zijn dat een bepaald artikel uit de clubwinkel (zie de betreffende pagina in het Klaverblaadje) aanwezig is, bestel het dan uiterlijk 11 oktober via het contactformulier. Vermeld je naam, donateurnummer, e-mail, artikelcode en details als aantal, maat en kleur. De medewerkers van de clubwinkel houden het artikel dan voor je apart. Zo spaar je de verzendkosten uit.

Auto Moto d'Italia wordt georganiseerd door 402 Automotive. De ticketshop en meer informatie over dit evenement vind je op www.automotoditalia.nl.