De dagen worden alweer rap korter. Sinterklaas en zijn helpers zijn alweer in het land. Nog even en de meeste klassiekers gaan weer de stalling in voor de winter. Ook met menig youngtimer mag vanwege het belasting kwart-tarief nog maar twee weken gereden worden. We hebben een mooi seizoen achter de rug waar bijna alles weer kon qua evenementen. Hopelijk wordt het een mooie dag waarop we nog een keer vol kunnen genieten van onze hobby.

De Pepernotenrit: een normale puzzelrit met een eenvoudige routebeschrijving maar wel met pittige vragen voor de diehard puzzelaars. Uiteraard is dit ook een puzzelrit voor klein tot groot en van jong tot oud. De kinderen krijgen eenvoudiger opdrachten. Sint en Pieten zijn al lang van te voren uitgenodigd. Hopelijk kunnen zij ook dit jaar weer wat tijd voor ons vrij maken.

Wij zijn verheugd dat Tim en Naomie de Kruijf van Auto Zagato samen met hun medewerkers ons deze zondag vanaf 9.30 uur willen ontvangen. Wij starten deze rit tussen 10.00 en 11.00 uur bij hun bedrijf in Alphen aan de Rijn, waarna wij een mooie rit door Zuid-Holland rijden. Ook voor deze rit is vooraf aanmelden weer verplicht, dat kan van vrijdag 28 oktober 23.00 uur tot vrijdag 18 november 23.00 uur  met de knop die dan op deze pagina staat.

Wij hopen op een groot deelnemersaantal, een heleboel kinderen, maar vooral veel gezelligheid en plezier.

Seekle en MirandaContactgegevens Auto Zagato:

0172 - 419 595, www.autozagato.nl