Wat hebben we alles gemist afgelopen jaar. Niet alleen het samen komen en leuke ritten rijden, maar ook allerlei feesten zoals de Sinterklaasviering waren een stuk soberder. Helaas kon de Pepernotenrit van 2020 dan ook niet doorgaan.

Gelukkig is er nu heel veel weer wel mogelijk, al is het met nog een paar beperkingen. We doen er hoe dan ook alles aan om dit jaar weer een leuke rit neer te zetten. We gaan starten bij het Leonardo Hotel bij IJmuiden. Sinterklaas zal als vanouds de prijsuitreiking doen

We starten tussen 10.00 en 11.00 uur. We rijden aan de hand van een eenvoudige routebeschrijving een mooie rit door Noord-Holland. De routebeschrijving zal eenvoudig van opzet zijn, de puzzelvragen daarentegen… Daarmee vormt de rit ook voor volwassenen een echte uitdaging. De aanwezige kinderen mogen wat makkelijkere vragen en opdrachten doen.

Coronatoegangsbewijs

Horecagelegenheden moeten bezoekers bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs, zo ook Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Zonder een geldig bewijs mag het hotel je niet naar binnen laten.

Heel veel mensen hebben dit bewijs al. Nog regelen? Ga naar de coronacheck-website. Kom je naar het startpunt maar heb je geen bewijs? Dan zorgen we dat je bij de ingang het routeboek in ontvangst kunt nemen. De koffie moet je helaas missen. Dat geldt ook bij de afsluiting van de dag; je kunt bij de ingang je antwoordformulier inleveren.

Aanmelden, extra gegevens gevraagd 

Ook voor deze rit is vooraf aanmelden weer vereist. Op deze pagina staat vanaf 1 november 20.00 uur tot donderdag 18 november 20.00 uur een aanmeldknop.

Voor de jongere deelnemers zorgen we zoals gebruikelijk voor een verrassing. Kom je met je kinderen, dan wil Sinterklaas graag drie dingen weten. Per kind:

  • leeftijd
  • jongen of meisje
  • een leuke (of misschien wel stoute...) prestatie of gebeurtenis uit het afgelopen jaar waar de Sint even met je kind gezellig over wil babbelen.

Vul deze gegevens in in het veld 'opmerkingen' van het aanmeldingsformulier, dan zorgen wij met de Sint voor de rest.


De rit telt mee voor het klassement van het puzzelkampioenschap.

Contactgegevens: 

www.apollohotels.nl, Tel: 0255 - 566 999