Dat is het motto van de SCARB dat we op de 45e verjaardag willen vieren met elkaar. Op 26 april 1978 is de akte gepasseerd en is de Stichting Club Alfa Romeo Bezitters een feit. Inmiddels 45 jaar zijn we een hechte club, met zo'n 2600 leden, een prachtig clubblad en dito evenementen.

Onze passie, samen Alfa Romeo beleven, doen we op velerlei manieren binnen de club. Een goede reden voor een feestje, dus dat we gaan vieren op de jubileum Clubdag! We hebben een mooie locatie gevonden om dit te vieren en waar we onze Alfa's kunnen showen. Voor de liefhebbers organiseren we een sterrit die vanuit alle windrichtingen bij de feestlocatie 'de Bronckhorst hoeve' eindigt. Daar ontvangen we jullie met een drankje en een knabbel. Informatie over de sterrit volgt op een later tijdstip op deze pagina. Op eigen gelegenheid komen kan ook, je bent vanaf 16.00 uur welkom.

Bij aankomst maken we van jullie Alfa's, als een soort tijdlijn die de club vertegenwoordigt, een mooie opstelling. Verspreid over het terrein kunt u genieten van een streetfood festival met uiteenlopende internationale gerechten en lekkere drankjes. Op meerdere schermen tonen we films van diverse ritten en evenementen door de jaren heen. Dit alles opgeluisterd door gezellige muziek, gedraaid door een DJ. Wij hopen u velen van jullie te mogen begroeten die dag. Schrijf je in en neem je mooiste Alfa mee! Het feest gaat door tot 23.00 uur!

Enkele praktische zaken. Aanmelden is verplicht en gebeurt in dit geval via de webshop op onze clubsite: om het jubileumbudget niet al teveel te belasten, vragen we een eigen bijdrage gevraagd van €17,50 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar €8,75). Per donateurspas kunnen twee volwassenen en hun kinderen deelnemen. De capaciteit van de Bronckhorst Hoeve is niet onbeperkt, dus helaas: vol is vol. De aanmelding via de webshop opent op 1 augustus en sluit in de nacht van 30/31 augustus.


Contactgegevens De Bronckhorst Hoeve:

0575 - 566 500, www.bronckhorsthoeve.nl