Zie het als een 'kleintje Buitenlandrit'. Je kunt natuurlijk op één dag heen en weer rijden maar je kunt er ook een lekker weekendje België van maken. Daarom plaatsen we deze aankondiging extra vroeg. 

Vlaamse gastvrijheid en leuke bezienswaardigheden aangevuld met een scheut van mooie routes in het Vlaamse landschap, eventueel gecombineerd met een gastronomisch verblijf in Antwerpen, is de basis voor de toer- en puzzelrit 'Op zoek naar Reynaert de Vos'. De rit telt mee voor het puzzelklassement. 

Op zondag 13 oktober verwelkomen we SCARB-leden en andere liefhebbers van ons geweldige merk Alfa Romeo voor een Vlaamse puzzelrit. We starten in het mooie land van Waas waar we op zoek gaan naar de bijzondere Reynaert. De rit voert ons via de landelijke wegen van het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen naar onder meer het Verdronken Land van Saeftinge. 

Tijdens de rit worden diverse gratis degustaties (proeverijen) en bezoekjes aangeboden, zoals bij een plaatselijke stokerij/brouwerij en een landelijke producent van hoeve-ijs. We zorgen te zijner tijd ook nog voor een paar tips en locaties voor overnachtingen zodat jullie daar op eigen gelegenheid kunnen reserveren.

Garage Waasland Motor ontvangt ons in Temse, vlak bij Sint-Niklaas, stad met het grootste marktplein van België, maar ook bekend om haar jaarlijkse gerenommeerde ballonhappening en het 'wereldberoemde' Waasland Shopping Center. Ook de prachtige stad Antwerpen is slechts 20 km verwijderd van de startlocatie.

Het einde van deze mooie rit is voorzien in het hartje van de Antwerpse haven op de bijzondere locatie Bebronna.

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Namens het organisatiecomité,

David de Mol


Contact startlocatie:

www.waaslandmotor.com 

Tel. +32 3771 4753