Zie het als een 'kleintje Buitenlandrit'. Je kunt natuurlijk op één dag heen en weer rijden maar je kunt er ook een lekker weekendje België van maken. Update 30 juli: verderop op deze pagina (nieuwe) informatie over een overnachtingsaanbieding.

Vlaamse gastvrijheid en leuke bezienswaardigheden aangevuld met een scheut van mooie routes in het Vlaamse landschap, eventueel gecombineerd met een gastronomisch verblijf in Antwerpen, is de basis voor de toer- en puzzelrit 'Op zoek naar Reynaert de Vos'. De rit telt mee voor het puzzelklassement. 

Waar zit die sluwe vos?

Op zondag 13 oktober verwelkomen we SCARB-leden en andere liefhebbers van ons geweldige merk Alfa Romeo voor een Vlaamse puzzelrit. We starten in het mooie land van Waas waar we op zoek gaan naar de bijzondere Reynaert. De rit voert ons via de landelijke wegen van het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen naar onder meer het Verdronken Land van Saeftinge. 

Extraatjes

Tijdens de rit worden diverse gratis degustaties (proeverijen) en bezoekjes aangeboden, zoals bij een plaatselijke stokerij/brouwerij en een landelijke producent van hoeve-ijs. 

Garage Waasland Motor ontvangt ons vanaf 9.00 uur in Temse, vlak bij Sint-Niklaas, stad met het grootste marktplein van België, maar ook bekend om haar jaarlijkse gerenommeerde ballonhappening en het 'wereldberoemde' Waasland Shopping Center. Ook de prachtige stad Antwerpen is slechts 20 km verwijderd van de startlocatie.

Het einde van deze mooie rit is voorzien in het hartje van de Antwerpse haven op de bijzondere locatie Bebronna.

Uitgeslapen aan de start

Wil je niet voor dag en dauw op moeten staan om 'helemaal' naar het startpunt te rijden, dan kan je een overnachting in het Van der Valk hotel in Beveren overwegen. Dat is slechts 10 km van het startpunt.

Ten opzichte van de eerder hier vermelde prijzen een wijziging. Het is nu als volgt:

  • de Superior kamer kan geboekt worden voor € 92.50 voor de kamer (1 of 2 personen),
  • het ontbijt (€ 16.50 per persoon) is hierbij niet inbegrepen,
  • een Superior kamer met ontbijt voor 1 persoon kost dus € 109.00, een Superior kamer met ontbijt voor 2 personen € 125.50.


Met onze excuses voor de verwarring.

Boeken kan via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. De kortingcode is BEV-GF22138.


Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Namens het organisatiecomité,

David de Mol


Contact startlocatie:

www.waaslandmotor.com 

Tel. +32 3771 4753


Contact hotel:

Van der Valk Hotel Beveren

Gentseweg 280, 9120 Beveren

Tel. +32 3775 8623

info@hotelbeveren.be

www.hotelbeveren.be