De bekende start van het klassiekerseizoen! Om specifieke onderdelen te zoeken, of te vinden waar je nog niet naar op zoek was. Alles kan je in het echt zien en aanraken voordat je besluit tot aankoop over te gaan. En wellicht kan je nog wat van de prijs afdingen…

Of ben jij degene die zelf overbodige onderdelen in de schuur of op zolder hebt liggen waar jij, of je naasten, graag vanaf willen? Meld je dan bij ons aan als verkoper.

Maar ook als je niks zoekt of niks kwijt wilt, kom dan gewoon voor de gezelligheid. Na de lange winter weer ouderwets bijpraten met andere Alfisten

Vanzelfsprekend zijn de leden van de Technische Commissie aanwezig om technische vragen over je Alfa Romeo te beantwoorden.

Nog steeds vertrouwd is de locatie: de voormalige werkplaats van Sam van Lingen in Houten. Ondanks dat het bedrijf al geruime tijd in andere handen is gekomen, kan de SCARB nog steeds terecht op de vertrouwde plaats centraal in Nederland. Je bent welkom van 10.30 tot 14.30 uur.

Belangrijk:

  • Verkopen van onderdelen alleen met inschrijving via TC! (Vóór 1 maart, inschrijven met een e-mail aan de Technische Commissie: TC@alfaclub.nl)
  • Deze onderdelendag is alleen bestemd voor clubleden die zonder zakelijk belang hun waar willen aanbieden!

Namens de Technische Commissie,

Haro Froger en Aad van 't Veer

www.hedinautomotive.nl