De plek om het klassiekerseizoen goed te beginnen! Of je nu komt omdat je nog onderdelen zoekt, gewoon komt voor de gezelligheid (en wie weet waar je onverwacht tegenaan loopt), of omdat je zelf overbodige onderdelen in de schuur of op zolder hebt liggen. Hier kan je nog ouderwets de verkoper in de ogen kijken en (proberen) af te dingen. Hier kan je nog alles eerst in je handen vasthouden en beoordelen voordat je overgaat tot een aankoop. Hier geen gedoe met verzendkosten of beschadigingen door transport. Kortom, ouderwets gezellig bijpraten, deals sluiten en met de kofferbak vol (of juist leeg) weer naar huis!

Vanzelfsprekend zijn de leden van de Technische Commissie aanwezig om technische vragen over je Alfa Romeo te beantwoorden. En al heb je niets aan te bieden of zoek je niets, je bent van harte welkom, de onderdelendag staat garant voor gezelligheid en de bekende 'Alfa-klets'.

Minstens zo vertrouwd is de locatie: de voormalige werkplaats van Sam van Lingen, tegenwoordig onder de vleugels van Hedin (voorheen Stern), aan de Ringveste in Houten. We zijn blij dat we als club steeds terecht kunnen op deze bekende plek centraal in Nederland.

Belangrijk:

Verkopen van onderdelen alleen met voorinschrijving bij de Technische Commissie! (graag voor 27 februari, opgeven met een bericht naar de Technische Commisie).

Deze Onderdelendag is alleen bestemd voor clubleden die zonder zakelijk belang hun waar willen aanbieden.

Namens de Technische Commissie,

Haro Froger en Aad van 't Veer


Contactgegevens Hedin

030 - 634 5555, www.hedinautomotive.nl/alfa-romeo