Op zondag 23 april organiseren we de Tulpenrit, een toer- en puzzelrit langs de Noord-Hollandse bloembollenvelden. Een kleurrijk spektakel met oneindig veel tulpen en hyacinten zodat zelfs de Keukenhof er jaloers op is.

Hierbij slaan we twee vliegen in één klap, want je stuurt met jouw Alfa over spannende smalle dijkwegen, maar ook langs de duinen. Kortom: geniet van het uitzicht over de velden aan de ene kant en de Noordzee aan de andere kant.

We starten deze rit vanuit de Hedin vestiging te Alkmaar, waar we je welkom heten vanaf 9.30 uur met verse koffie, thee en wat lekkers. Uiterlijk 11.00 uur ga je op pad met je bella macchina voor een puzzelrit van ruim 100 km. De uitzichten zullen je verbazen, maar vergeet niet scherp te blijven want de rit telt natuurlijk mee voor het puzzelklassement.

We eindigen bij BOB's Party en Events waar je tot 16.30 uur je antwoordformulier kunt inleveren. De uitslag volgt snel daarna. Onder het genot van een drankje en gezellige klets sluiten we de dag af. Er is ook de mogelijkheid om een lekker hapje te eten alvorens je de A9 op draait en de weg naar huis vervolgt.

Aanmelden is verplicht en van 31 maart 23.00 uur tot en 21 april 23.00 uur met de knop op deze pagina.

Tot ziens allemaal op zondag 23 april!

Michael en Astrid Goevaers en Eric Weber


Contactgegevens Hedin:

072 - 518 8000, www.hedinautomotive.nl