Na twee pogingen die helaas door de covid-beperkingen de afgelopen jaren in het water vielen is het weer zover: we organiseren weer de Nieuwjaarsreceptie van onze club. Daarbij nodigen we onze leden en vrijwilligers weer graag uit voor deze bijeenkomst aan het begin van het nieuwe jaar. Voor veel van onze clubleden is dit altijd weer een goed moment om elkaar in de verder qua Alfa-activiteiten wat rustiger periode te ontmoeten. Er kan dan onder het genot van een drankje en hapje teruggeblikt worden op het voorbije Alfa-jaar en vooruitgekeken naar het moois wat de club het komende jaar weer aan activiteiten te bieden heeft. Verder huldigen we de winnaars van het puzzelrittenklassement 2022 en schenken we aandacht aan de 'vrijwilligersbrigade' van onze club.

Net als afgelopen de laatste keer (in 2020) vindt de receptie weer plaats op de sfeervolle locatie van de Heerlijkheid Mariënwaerdt in het mooi centraal gelegen Beesd. Kijk voor een routebeschrijving op onze website!

Aanmelden is verplicht, dat kan met de knop op deze pagina, van 16 december 23.00 uur tot 6 januari 23.00 uur. Vermeld bij 'opmerkingen' het aantal personen waarmee u komt.


Namens het bestuur van de SCARB,

Peter Visser


Contactgegevens Mariënwaerdt:

0345 - 687 010, www.marienwaerdt.nl