Naast de passie voor het merk Alfa Romeo heeft EC-lid Henk van der Mast nog meer liefhebberijen. Je zou kunnen zeggen dat Henk een 'klap' van de molen heeft gehad: kort geleden heeft hij de molenaarsopleiding succesvol afgerond. De weekenden dat er niet met de Alfa wordt gereden is hij regelmatig als vrijwilliger op een van de molens in het noorden van het land te vinden.

Sluiten de twee hobby's elkaar dan uit? Zeker niet! Ze worden gecombineerd in de Molenaarsrit van 1 september. Verwacht een rit met veel puzzelvragen die over molens en het molenaarsvak gaan. Wie overigens uitsluitend wil toeren is natuurlijk ook van harte welkom. Terwijl autotechniek steeds complexer is geworden, is het mooie van de techniek van molens dat als je goed kijkt, je ook snapt hoe het werkt.

We starten in Vries, een paar minuten rijden vanaf de A28. We heten jullie vanaf 9.30 uur welkom in Café Biljart en Zalencentrum 'Onder de Linden' aan de Brink. Het is na de Drentherit van 12 mei de tweede puzzelrit in deze provincie, maar dan in een totaal ander deel en met mogelijke uitstapjes naar Friesland en Overijssel. De rit telt mee voor het puzzelklassement en aanmelden doe je op deze pagina vanaf vrijdag 9 augustus 23.00 uur tot vrijdag 30 augustus 23.00 uur.

Dus als puzzelen of toeren koren op je molen is, dan zien we je vast op 1 september! 


Henk, Hans en Hans

Parkeren:

Niet op de Brink, maar op het parkeerterrein van de Plus supermarkt (Oude Asserstraat 2)

Contactgegevens startlocatie:

06 - 4819 7656, www.onderdelindenvries.nl