Een rit met een bourgondische afsluiting

Al jaren is de Limburgrit een begrip bij de leden van de SCARB. Ieder jaar wordt de rit door vele leden met veel plezier verreden. Sommigen geven zelfs aan dat het een beetje als vakantie voelt. Limburg en zeker Zuid-Limburg is niet erg groot en toch is het ons gelukt om een prachtige route uit te zetten door het Zuid-Limburgse landschap. We hebben weggetjes gevonden waarvan de gemiddelde Limburger het bestaan niet weet. De route gaat door pittoreske dorpjes die omringd zijn door het mooiste glooiende natuurschoon dat Limburg te bieden heeft. De route is 101 km lang waarbij het grootste gedeelte, zeker 95%, gereden wordt op smalle landelijke weggetjes. De route is ook voor de 4C-rijders onder ons goed te doen. De lengte van de route biedt de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer te genieten van de vele cafeetjes en terrassen die je langs de route tegenkomt.

De startlocatie is ook zoals vorige editie bij Hoeve de Aar in Heerlen. Jullie zijn vanaf 9.30 uur van harte welkom. Voor SCARB leden staat er koffie met Limburgse vlaai klaar. Vanaf 10.30 uur worden de routeboeken uitgedeeld en kan er worden gestart. De rit zal meetellen voor het puzzelklassement van de SCARB. Dus puzzelaars, maak je borst nat, we hebben een tiental vragen en een aantal fotovragen voor jullie in petto. De rit eindigt ook weer op de gastvrije startlocatie, waar de mogelijkheid bestaat om gezamenlijk, na het uitreiken van de prijzen, rond de klok van 17.00 uur te gaan genieten van een heerlijke BBQ.

De BBQ wordt verzorgd door Hoeve de Aar en dient vooraf betaald te worden aan Hoeve de Aar. De genuttigde drank tijdens de BBQ betaal je achteraf individueel ter plaatse. Bij voldoende deelname aan de BBQ zal er mogelijk ook een DJ aanwezig zijn. Denk dat DJ Pien Farina rechtstreeks uit Milaan ingevlogen zal worden. Kortom; we sluiten af met een gezellig bourgondisch feestje.

Aanmelden voor de rit doe je op de pagina van de aankondiging op de clubsite, vanaf 29 maart, 23.00 uur tot donderdag 18 april, 18.00 uur (om organisatorische redenen wat eerder dan gebruikelijk)

Aanmelden voor de BBQ gaat via Hoeve de Aar, zie het telefoonnummer hieronder. Geef aan dat je je aanmeldt voor de BBQ van de SCARB op 21 april. De kosten excl. drank voor de BBQ zijn €25 per persoon.

We hebben er zin in !!!

Niels van den Heuvel

Jack Walraven

Contactgegevens startlocatie:

Tel. 045-5714432, www.hoevedeaar.nl