Robbie Williams, The Red Hot Chilli Pepers en Di-rect om maar een paar voorbeelden te noemen; op zondag 18 juni klinken in het Limburgse oorstrelende geluiden. Maar dát is op het Pinkpop-terrein. Terwijl ook daarbuiten geluiden klinken om kippenvel van te krijgen. En díe line-up bestaat uit Busso's V6, ronkende Nord-blokken, roffelende boxers en als special guests wellicht een 4C, 8C of een gesynthesizede Quadrifoglio, afgewisseld met de relaxing music van meer moderne Alfa-motoren.

De eerste tonen klinken rond de klok van 10.00 uur ('veld' open vanaf 9.30 uur en de catering voorziet in koffie/thee en Limburgse vlaai) en op de set list staat een mooie route door het glooiende Limburgse landschap. En als het tijd is voor een intermezzo? Schuif dan eens aan voor een typisch Limburgs gerecht zoals zuurvlees of asperges. Het aspergeseizoen sluit eind juni, dus het kan nog net. De pittoreske restaurantjes ontvangen je met open armen.

We hebben een gezellige en mooie rit van ongeveer 125 km opgezet, waar de puzzelaars onder ons hun hart kunnen ophalen en de toerrijders zich helemaal kunnen focussen op het landschap.

Zoals gebruikelijk is vooraf inschrijven via deze pagina een must. Dat kan van 26 mei 23.00 uur tot (let op: eerder dan gebruikelijk) 14 juni 23.00 uur.

Tot zondag 18 juni!

Niels van den Heuvel, Jack Walraven