Beste leden,

Vorig jaar hebben we de Limburgrit georganiseerd volgens een aangepast concept, in verband met de corona pandemie. Gelukkig zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om volgens de nu iets versoepelde regels van de overheid de rit te organiseren.

Net als voorgaande jaren voert de rit ons door het zuiden van deze mooie provincie. De rit is ongeveer 100 km lang.

Hoe gaan we in verband met de geldende regels te werk?

Aanmelden is een must!

Dus wil je deelnemen, meld je snel aan via de knop op deze pagina. Dat kan tot donderdag 6 mei, 20.00 uur. Heb je je niet van te voren aangemeld, dan kan je niet deelnemen aan de rit. Het aantal deelnemers is voorlopig beperkt tot 100 auto's met maximaal twee inzittenden.

Start

De rit start op een gemakkelijk te bereiken locatie op korte afstand van de A2. De specifieke locatie ontvang je op het bij de aanmelding opgegeven e-mailadres. De e-mail versturen we op vrijdag 7 mei.

Bij de start vragen we om je te legitimeren met je geldige SCARB clubpas.

We vragen je dringend op de startlocatie in de auto te blijven. Elke auto ontvangt een draagtasje met het roadbook, drinken en wat lekkernijen.

Na ontvangst van het tasje kan je parkeren om het routeboek door te nemen maar blijft ook dan in de auto.

Update 5 mei: In tegenstelling tot eerder vermeld is er geen georganiseerde nazit. Met de op dit moment geldende beperkingen kunnen we niet met meer dan 50 personen bij elkaar komen op een terras. En met het huidige aantal aanmeldingen gaan we die limiet ruim overschrijden.

Bij de Zuiderzeerit op 18 april hebben deelnemers voor het eerst volgens deze opzet gereden. Het was natuurlijk heel anders dan gebruikelijk, toch kregen we erg positieve reacties. 

Dus alvast veel plezier!

Niels van den Heuvel, Jack Walraven