Geannuleerd, zie het nieuwsbericht.

De voorjaarsrit voor de Giulietta's van de 750/101-serie ligt op de plank en is voorgereden. De prachtige route rondom Arnhem zal ons weer eens laten zien in welk een korte afstand je van rivierenland en dijken terecht kunt komen op de 'hoogtes' van de immer imponerende Veluwe, alwaar je toch een soms wel bijna buitenland ervaring ten deel kan vallen. Er liggen een paar gedeeltes in de route waar in de nabije toekomst waarschijnlijk niet meer zal mogen worden gereden. 

Van het door zonlicht glinsterende water van de IJssel naar de ogenschijnlijk grenzeloze horizon van de Veluwe op zaterdag 18 april met als beginpunt de wereldberoemde Gallery van Nico Aaldering te Brummen alwaar vanaf 9.30 uur onder genot van koffie en gebak tussen de prachtige collectie klassiekers een aantal schitterende Alfa's te bewonderen valt.

De te rijden stukken zijn niet al te lang en bieden u voldoende gelegenheid te genieten van altijd weer bijzondere stukjes Nederland en zijn zoals gewoonlijk onderbroken door een zeer aangename lunch in het plaatsje Lent met eigen parkeergelegenheid en bij mooi weer de lunch op de buitenplaats.

Het eindpunt na de Veluwse bossen en uitgestrekte heidevelden vinden we vlakbij het beginpunt in het plaatsje Broek en wel 'In den Vroolijken Frans'. Ook hier zijn we verzekerd van eigen parkeergelegenheid en bij mooi weer ook de bitterballen buiten! Wie voor de thuisrit wil blijven dineren, kan zelf reserveren 0575 - 561 719.

Kosten deelname: ontvangst met koffie met gebak/lunch plus twee drankjes/bitterballen en zo plus twee drankjes op het eindpunt bedraagt € 90, - per equipe. Aanmelden bij Peter Koenekoop via het contactformulier.

Contactgegevens Gallery Aaldering:

Tel. 0575 - 564 055

www.gallery-aaldering.com