Voor zondag 15 oktober hebben we in Midden-Limburg rond de Maas en de Maasplassen een leuke route gevonden. Hier is Nederland letterlijk op zijn smalst. En dat ga je dan ook aan den lijve ondervinden. Rijdend door het gevarieerde landschap zal je je verbazen over de natuur- en cultuurverschillen. Drie landen die vroeger zo vaak hun grenzen hebben verlegd maar inmiddels een duidelijk stempel hebben gedrukt op hun eigen gebieden. 

Let op: dit is een toerrit zonder puzzel-element!

De startlocatie zal dit keer niet bij een Alfa Romeo-dealer zijn, want die zijn in Limburg tegenwoordig wel erg dun gezaaid. We starten daarom vanuit Restaurant-café-zaal Geraats in Grathem (Er is een groot parkeerterrein aan de achterzijde (Bosstraat)). Daar ontvangen we je met koffie of thee en een lokale lekkernij. Je bent welkom vanaf 10:00 uur bij de starttafel. De start is tussen 10.30 en 11.00 uur.

Vooraf aanmelden is verplicht, dat kan op de pagina van deze aankondiging op de website, tot vrijdag 13 oktober 23.00 uur.

Het eindpunt blijft voorlopig nog geheim, maar in ieder geval dicht bij de A2. Nederland is daar op zijn smalst, nietwaar…

We hopen op een grote deelname en dat de weergoden ons gunstig gezind zijn.

Tot 15 oktober!

Joost Hillemans


Contactgegevens:

0475 - 451 540, www.geraatshoreca.nl