We verwelkomen jullie graag weer op de Vlaamse rit voor onze SCARB leden.

Dit jaar staat de rit in het thema van de Vlaamse heuvels in de mooie regio tussen Gent, Oudenaarde en Geraardsbergen. Smalle kronkelende baantjes, een tussenstop waar een aantal bijzondere classics ons opwachten, een Vliegende Hollander, en nog veel meer te zien en te beleven op 25 augustus 2024.

We starten weer bij de Gentse Alfa Romeo-dealer Gent Motors waar we deze keer nog wat meer parkeerruimte voorzien, want na het succes van vorig jaar met 147 deelnemers leek ons dat wel nodig. Ter plaatse zijn er weer een aantal 'Specials' te bewonderen, en worden we naar goede gewoonte ontvangen met echte Vlaamse 'koffiekoeken'. Gent Motors is prima bereikbaar zonder de Gentse LEZ (milieuzone) in te moeten rijden.

Na de ontvangst vertrekken we naar het zuiden voor de gekende kleine weggetjes, heuvelachtige landschappen, een veerbootje, enzovoort. Als eindlocatie hebben we terug het Kasteeldomein van Wippelgem voorzien waar we gebruik kunnen maken van het volledige terrein en een aanbod van diverse snacks en drankjes klaar staan voor ons. (Uiteraard tegen betaling :-) )

We verwachten jullie vanaf 9.00 uur ter plaatse in Gent. Vertrekken kan tussen 10.30 u en 11.30 u na ontvangst van het routeboek en de gekende goodiebag (inclusief rally sticker).

Oh ja, en ook de puzzelaars zullen weer op proef gesteld worden. Theorie, praktijk, mathematisch inzicht, muziekkennis, literatuur, godsdienst… De thema's kunnen niet gek genoeg zijn. De rit telt mee voor het puzzelklassement.

Aanmelden voor de rit doe je op de pagina met de aankondiging op de clubsite vanaf vrijdag 2 augustus, 23.00 uur tot vrijdag 23 augustus, 23.00 uur.

Graag tot dan!

Jochen & David

Contactgegevens

+32 9 220 6000, www.gentmotors.be