Wat een mirakel! Het ziet er naar uit dat we op 29 augustus een 'echte' toer- en puzzelrit gaan kunnen houden in België.

Dit jaar trekken we naar de regio boven Brugge zodat jullie er weer een leuk en goed gevuld weekend van kunnen maken. Brugge, het Venetië van het Noorden of Brugge Die Scone zoals wij hier zeggen. Of trekken jullie liever eerst naar de kust? Ook daar hebben we rekening mee gehouden. Zowel Knokke als Blankenberge en Brugge liggen allemaal op ongeveer 10 kilometer van onze startlocatie.

En wat voor een startlocatie!

Lissewege werd verkozen tot één van de tien mooiste dorpen van Vlaanderen, en terecht. In het witte polderdorp is de tijd blijven stilstaan en alles lijkt nog zoals het hoort. De huisjes in het oude dorpscentrum zijn sinds eeuwen wit geschilderd. Het Lisseweegs Vaartje is misschien wel het lieflijkste prentkaartzicht van dit authentiek sfeerdorpje. Bedwing de 264 treden van de 13e-eeuwse kerk en geniet van een uniek panorama hoog boven de polders.

We vertrekken op een prachtig gelegen domein, midden tussen de velden en de kreken, en zetten zo direct de sfeer voor de rit op zondag. Op deze ruime locatie kunnen we jullie ontvangen rekening houdende met diverse scenario's (met of zonder Covid-19 maatregelen). We starten richting Belgische kust en dan draaien we terug het binnenland in om onder andere door Damme te rijden. Kleine weggetjes, groene landschappen en natuurlijk ook een paar mirakels onderweg.

Ondertussen kunnen we ook de eindlocatie bekend maken:

Het wondermooie Slot van Male zal ons ontvangen op hun prachtige unieke locatie, en we kunnen met z'n allen beschikken over hun zomerbar met een mooi aanbod van tapas, hamburgers, diverse drankjes...

Zelfs een verblijf op de mooie "glamping" van het Slot van Male is mogelijk.

Eet dus niet teveel onderweg, want het belooft een zeer mooi einde van de rit te worden!

Aanmelden

We vragen jullie om je aan te melden via de aanmeldknop op deze pagina. Die is beschikbaar vanaf vrijdag 6 augustus 20.00 uur tot zaterdag 28 augustus om 14.00 uur.

De exacte startlocatie ontvangen jullie via e-mail, en we verwachten jullie vanaf 9.00 uur ter plaatse. Zo kunnen jullie voor de start eerst nog even door het mooie oude centrum wandelen.

Deelname is gratis voor SCARB leden, niet-leden betalen € 10 per wagen.

De rit telt mee voor het puzzelklassement.

Graag tot dan!

David De Mol