Eind september rekenen we op een stralende nazomer. Daarom hebben we voor alle 105- rijders die er nog geen genoeg van kunnen krijgen, een mooie rit gemaakt door een fraai stukje Gelderland. Een gedeelte van de provincie waar velen via de A12 of A15 snel doorheen rijden, waardoor hen de schoonheid van het landschap ontgaat, terwijl het zeker de moeite waard is.

We starten in het Wageningse bos en wel bij restaurant Nol in 't Bosch. Vanaf 10.00 uur is iedereen daar welkom voor een verse kop koffie met een lekker stuk appeltaart. Tot 11.00 uur kan er worden gestart, zodat we op tijd bij het eindpunt zijn.

Via allerlei bekende en minder bekende wegen en plaatsen eindigen we dan rond 15.30 uur in Elst (Gld) bij Balocco Classics en Scalino Classic Garage. Zij zullen hun mooiste creaties tentoonstellen en zorgen voor een hapje en een drankje. Dus dat belooft wat!

Vanzelfsprekend zijn alle 105-serie Alfa's van harte welkom. Poets op de Giulia nog eens op, laat de Bertone ronken, zet de Spider in het zonnetje en breng de JZ of de Montreal mee; laat zien dat de 105-registers springlevend zijn!

Aanmelden kan op deze pagina van vrijdag 6 september, 23.00 uur tot vrijdag 27 september, 23.00 uur.

We zien uit naar jullie komst!

Groet, Xavier, Cees, Ron en Henk


Contactgegevens startlocatie:

0317 - 319 101, www.nolintbosch.nl