Geachte jubilarissen, beste Alfa 916-rijders,

Bij een jubileum hoort een feestje. We wilden met het 25-jarig jubileum van de Alfa 916 groots uitpakken op het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo 2020. De posters van het SSAR met het model 916 prominent erop aanwezig waren al gedrukt, maar helaas...

In het jaar dat door het coronavirus alles anders loopt dan gepland, heeft ook het 25-jarig jubileum van de Alfa 916 weinig tot geen vorm gekregen. Om dit jubileum toch niet zomaar voorbij te laten gaan willen we in het laatste Klaverblaadje van dit jaar een aantal eigenaren van het jubileummodel Alfa 916 GTV en Spider in de spotlight zetten.

Op zondag 4 oktober organiseren we een fotoshoot op een hele leuke locatie in de regio Nijmegen, namelijk het zweefvliegveld in Malden. Deze locatie hebben we vorig jaar met de 916-registerrit ook al eens aangedaan. 

Wat is de bedoeling? 

We verzamelen tussen 10.00 en 11.00 uur in restaurant Zweef Inn Boscafé. In het restaurant word je onder het genot van een kopje koffie ondersteund om een leuk stukje te schrijven over jezelf en je Alfa 916. Je auto wordt door een professionele fotograaf op de gevoelige plaat gezet. De stukjes en foto's lees en zie je terug in het laatste Klaverblaadje van dit jaar.

Lijkt je dit een leuk idee? Meld je dan snel aan! 

Er kunnen maximaal 25 Alfa's 916 aan de fotoshoot deelnemen. Aanmelden kan tot 1 oktober via de knop op deze pagina. Het spreekt voor zich dat we tijdens deze dag met z'n allen de overheidsregels met betrekking tot corona respecteren.

Verzoek: Aangemeld en zie je er toch van af? Maak je aanmelding dan ongedaan via de link in de bevestigingsmail. Zo maak je een plaatsje vrij voor een ander.


Ik zie jullie aanmeldingen graag tegemoet. 

Met vriendelijke groet, 

Jack Walraven, registerleider SCARB Alfa 916 Register