Tijdens de 36e Buitenlandrit (kortweg BLR) rond Hemelvaart, bezoeken we een gebied waar de BLR nog niet eerder is geweest, namelijk in het zuidwestelijke deel van de Duitse deelstaat Hessen. Bij onze oosterburen is het goed toeven, zo is door de jaren heen gebleken. De Duitse gastronomie heeft een fijne keuken en het is een land waar je heerlijk kunt autorijden. Er is veel ruimte met uitgestrekte bossen en middelgebergten, met wegen waar je de Alfa goed de sporen kan geven. Daarbij komt dat het ook niet al te ver van huis is.

Behalve van het rijden, de mooie streken, vergezichten, bergwegen en natuur betekent de BLR ook samen met andere liefhebbers genieten van de leuke momenten op het terras, aan de bar en het diner. Het sociale aspect staat hoog in het vaandel. Diegenen die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de BLR, kunnen zelf ervaren hoe het is om in een dergelijke ontspannen sfeer kennis te maken met andere Alfisti binnen onze club.

Het programma 

Het programma omvat vier dagen met drie overnachtingen, van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei. Het ligt voor de hand dat we dit keer ook in het zuiden van het land starten, vanwaar de route ons over mooie binnenwegen leidt naar ons comfortabele hotel. Vier dagen lang rijplezier, mooie wegen, pittoreske dorpjes, een uitgekiende route met een groep van enthousiaste mensen in een no-nonsens sfeer. Deelnemen aan de 36e BLR is een weekend vol plezier en onbezorgd over kleine weggetjes rijden. De inschrijving staat open voor SCARB-leden, die met hun partner of familie willen genieten van deze unieke trip met gelijkgestemden. 

Hotelaccommodaties

We verblijven in een 4-sterren hotel waar 65 kamers beschikbaar zijn. Op slechts 200 meter, in het tweede hotel van dit familiebedrijf, zijn nog eens 15 kamers beschikbaar zodat er 80 equipes mee kunnen. De overnachtingen zijn op basis van halfpension, exclusief drank, met een gevarieerd menu op elk van de avonden. Dat diner gebruiken we met de gehele groep samen, in een mooi aangekleed restaurant.

Organisatie en service

Voor deze trip voorzien we de deelnemers van een compleet verzorgd routeboek zodat u probleemloos kunt genieten van een rit in rally-stijl, maar zonder wedstrijdelement. Het streven is om ook tijdens deze trip weer de bekende serviceauto met technische crew aanwezig te hebben. Uiteraard ontvangt iedere equipe weer de bekende goodie bag.

Kosten en inschrijven

De kosten voor deze BLR zijn geraamd op circa € 765,- per equipe van twee personen. Kinderen op de kamer op aanvraag, vermeld in dat geval bij het inschrijven in het veld 'opmerkingen' het aantal en de leeftijden. Bij overschrijding van het maximale aantal beschikbare plaatsen hanteren we een wachtlijst. Inschrijvingen na de sluitingsdatum nemen we alleen nog in behandeling als er nog plaatsen beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Het is niet meer mogelijk in te schrijven. Tegelijk met de inschrijving moet het inschrijfgeld van €150 overgemaakt worden, op het rekeningnummer van de SCARB. Na de inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet.

Gerrit & Nicole Mobach

* Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen.

Lees de voorwaarden