Geannuleerd, zie het nieuwsbericht.

Deelnemers hebben hierover per e-mail bericht ontvangen. Mocht dat niet zo zijn, neem contact op met Gerrit Mobach.


In 2020 gaat de Buitenlandrit, kortweg BLR, naar de Ardennen met overnachting in de omgeving van Dinant. De alweer 34e BLR is dit keer dus weer eens wat dichter bij huis.

Vorig jaar is Hemelvaart goed bevallen bij de deelnemers maar helaas bleek er geen hotel te vinden dat in die periode kamers kan bieden. Daarom kiezen we deze keer weer voor het pinksterweekend. 

We verblijven op een steenworp van Dinant in de provincie Namen in een voormalig chateau. Het hotel is de uitvalsbasis om verschillende regio's te bezoeken, ligt midden in de natuur en is omgeven door 25 hectare natuurdomein. Het heeft de charme en het authentieke karakter van het voormalig chateau behouden.

De kamers hebben uitzicht op de weidse natuur rond het kasteel en zijn uitgerust met airco, televisie, kluis, koelkast en badkamer. Het hotel heeft een uitstekende keuken, een zwembad, een jacuzzi en een sauna. Ook is er prima parkeergelegenheid.

We hebben 86 kamers tot onze beschikking, snel inschrijven is dus van belang om deelname zeker te stellen. De inschrijving staat open voor SCARB-leden die met hun Alfa Romeo van een lang, actief en zorgeloos weekend willen genieten.

Het roadbook bevat alle benodigde informatie en tips voor bezienswaardigheden onderweg. U zult begrijpen dat Buitenlandrit nog in de voorbereidende fase is maar we hebben inmiddels contact gelegd met zusterclubs om extra activiteiten te ontplooien. 

De start vindt plaats op vrijdagochtend 29 mei vanuit het zuiden van het land en de terugkomst is op pinkstermaandag 1 juni aan het einde van de middag. Tijdens de trip is een service auto met een technische crew aanwezig. 


Deelname aan deze 4-daagse Buitenlandrit deelnemen kost €795. In de prijs inbegrepen zijn drie hotelovernachtingen op basis van een 2-persoonskamer, inclusief ontbijt en een uitgebreid diner (inclusief drank), een roadbook, rallyschilden, een welkomstpakket, verslag op DVD en een koffiearrangement op het startpunt.

Bij overschrijding van het maximale aantal beschikbare kamers hanteren we een wachtlijst. 

Nu inschrijven

De inschrijving is voltooid zodra het inschrijfgeld (€150,00) is overgemaakt. Alle inschrijvers ontvangen voor eind februari een bevestiging van de deelname en het startnummer per e-mail.

Inschrijvingen na februari nemen we alleen nog in behandeling als er nog plaatsen beschikbaar zijn. Stuur ons hiervoor een bericht via het contactformulier.


Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet. 


Gerrit & Nicole Mobach 


* Genoemde prijzen onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen.