De Buitenlandrit, kortweg BLR, is voor 2022 gepland vanaf Hemelvaartsdag: donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei. De vorige BLR, in 2019 alweer, is de periode rond Hemelvaart bij de deelnemers ook goed bevallen. Deze keer is onze bestemming Dinant en omgeving in de Ardennen, de oorsprong van de Buitenlandrit. Deze alweer 34e keer is de rit daarmee weer eens wat dichter bij huis.

Ideale uitvalsbasis

We verblijven op een steenworp van Dinant in de provincie Namen, in een voormalig château. Het hotel is de uitvalsbasis om verschillende regio's te bezoeken, ligt midden in de natuur en is omgeven door 25 hectare natuurdomein. Het heeft de charme en het authentieke karakter van het voormalig château behouden. De kamers hebben uitzicht op de weidse natuur rond het kasteel en zijn uitgerust met airco, televisie, kluis, koelkast en badkamer. Het hotel heeft een uitstekende keuken, een zwembad, een jacuzzi en een sauna. Ook is er prima parkeergelegenheid.

We hebben 86 kamers tot onze beschikking, snel inschrijven is dus van belang om je deelname zeker te stellen. De inschrijving staat open voor SCARB-leden die met hun Alfa Romeo van een lang, actief en zorgeloos weekend willen genieten. Het roadbook bevat alle benodigde informatie en tips voor bezienswaardigheden onderweg. De Buitenlandrit is nog in de voorbereidende fase maar we hebben inmiddels contact gelegd met zusterclubs om extra activiteiten te ontplooien.

De start vindt plaats op donderdagochtend 26 mei vanuit het zuiden van het land en de terugkomst is op 29 mei aan het einde van de middag. Tijdens de trip is een service-auto met een technische crew aanwezig.

Kosten en aanmelden

Deelname aan deze 4-daagse Buitenlandrit kost € 895 (onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen). In de prijs inbegrepen zijn een koffiearrangement op het startpunt, een roadbook, rallyschilden, een welkomstpakket, drie hotelovernachtingen op basis van een 2-persoonskamer, inclusief ontbijt en een uitgebreid diner (inclusief wijn en water) en een verslag op DVD.

Schrijf je in via de webshop. (Dus niet zoals bij andere evenementen met een aanmeldknop op deze pagina). De inschrijving is voltooid zodra we de aanbetaling van € 150 hebben ontvangen. Als het maximum van 86 equipes is gehaald openen we zo snel mogelijk in de webshop een wachtlijst. Komen er plaatsen beschikbaar, dan vullen we die op vanuit de wachtlijst, in volgorde van registratie.

Door in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden.

We sturen alle inschrijvers voor eind februari een bevestiging van de deelname, het startnummer en informatie over het betalen van het restantbedrag per e-mail. Inschrijvingen na februari nemen we alleen in behandeling als er nog plaatsen beschikbaar zijn. Neem voor vragen contact op via het contactformulier.

Wij zien jullie inschrijvingen met belangstelling tegemoet.

Gerrit & Nicole Mobach